TIETOSUOJASELOSTE

 

Tämä tietosuojaseloste kuvastaa luvewellness.comin tietosuojakäytäntöjä. Olemme sitoutuneet suojelemaan palvelumme käyttäjien yksityisyyttä, sekä noudattamaan toiminnassamme asianmukaisia tietosuojakäytäntöjä ja lakeja.

 

  1. REKISTERINPITÄJÄN TIEDOT

LUVE Wellness Space Oy

Y-tunnus 3125857-3
Osoite Kärpänkuja 16, 40400 Jyväskylä

Yhteyshenkilö Laura Ihatsu
Puhelinnumero 0452008887

Sähköposti: service@luvewellness.com

 

Tässä tietosuojaselosteessa käydään läpi seuraavat asiat: 

  1. Rekisterinpitäjä.

  2. Rekisteröidyt.

  3. Keräämme ja käsitelemme antamaasi dataa jotta.

  4. Mitä tietoja keräämme.

  5. Miksi käsittelemme henkilötietoja.

  6. Rekisteröidyn oikeudet.

  7. Säännönmukaiset tietolähteet.

  8. Kuinka kauan säilytämme tietoja.

  9. Tietojen jakaminen kolmansille osapuolille

 

 

2. REKISTERÖIDYT

Tahot jotka rekisteröityvät, kun sivujen käyttäjä jättää yhteydenottopyynnön.

 

3. KERÄÄMME JA KÄSITTELEMME ANTAMAASI DATAA JOTTA VOIMME: 

  • Tarjota asiakaspalvelua sekä jakaa tietoa tulevista palveluistamme. 

 

4. MITÄ TIETOJA KERÄÄMME?
Saatamme kysyä sinulta mm. seuraavia tietoja palveluidemme käytön yhteydessä:
• Nimi / kutsumanimi

• Sähköpostiosoite

5. MIKSI KÄSITTELEMME HENKILÖTIETOJA? 

Henkilötietojasi voidaan käyttää kysymyksiisi ja pyyntöihisi vastaamiseen sekä palvelun tarjoamiseen. Henkilötietojasi ei luovuteta luvewellness.comin ulkopuolelle käytettäväksi markkinointiin ilman suostumustasi. 

 

6. REKISTERÖIDYN OIKEUDET
Sinulla on lain sallimissa puitteissa oikeus tarkastaa, mitä tietoja olemme sinusta keränneet. Sinulla on lain sallimissa puitteissa vaatia virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhetuneen henkilötiedon poistamista tai korjaamista. 

 

7. TIETOLÄHTEET
Asiakastiedot saadaan:
• Asiakkaalta itseltään jättäessä yhteystiedot verkkosivuillemme luvewellness.com

 

8. KUINKA KAUAN SÄILYTÄMME TIETOJA?
Säilytämme tietojasi voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti ja vain niin kauan kun on tarpeen tässä tietosuojalausekkeessa määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi. Kun henkilötietojesi käsittelyperuste on päättynyt, poistamme henkilötietosi. 

 

9. TIETOJEN JAKAMINEN KOLMANSILLE OSAPUOLILLE 

luvewellness.com on rakennettu wix.com-verkkopalvelimelle, joka käsittelee tietojasi luvewellness.comin vaatimusten mukaisesti. Vaadimme kolmansia osapuolia noudattamaan yksityisyyden suojaa ja ei luovuttamaan tietoja eteenpäin. 

Tietosuojaseloste päivitetty 18.6.2020

©2020 Luve Wellness Space Oy